Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cutremurător: Doi piloți moldoveni au scris pe cer mesajul ”Stai acasă” - foto

CC0 / Pixabay / T_ushar / Un om privește spre cer
Un om privește spre cer - Sputnik Moldova
Abonare
Un mesaj cutremurător a fost surprins pe aplicația Flightradar. Doi piloți moldoveni au scris pe cerul țării noastre, cu ajutorul unui avion de mici dimensiuni, mesajul ”Stai acasă”.

CHIȘINĂU, 19 mart - Sputnik. Mesajul ”Stai acasă” nu a putut fi observat cu ochiul liber pe cer, ci doar pe radare. 

© Photo : Captură ecran: flightradar24.comDoi piloți au scris pe cer “Stai acasă”
Cutremurător: Doi piloți moldoveni au scris pe cer mesajul  ”Stai acasă” - foto - Sputnik Moldova
Doi piloți au scris pe cer “Stai acasă”

”Zborul este efectuat de Aeroclubul Chișinău cu un avion privat, de către pilotul Oleg Burlacu. Zboară în condiții VFR Visual Flight Rule”, a declarat pentru Sputnik Moldova ofițerul de presă al Autorității Aeronautice Civile, Irina Bodolica. Cel de-al doilea pilot este Eugen Sajin.

”Prieteni, știți deja sloganul nr.1 în lume. Noi am hotărât să-l transmitem de la altitudine, să-l vadă o țară întreagă. (...) Noi am vrut doar să transmitem un mesaj, iar acum plecăm și noi repede să stăm acasă”, a scris pilotul Eugen Sajin pe pagina sa de Facebook. 

Precizăm că mesajul ”Stai acasă” a devenit extrem de popular și au fost lansate numeroase campanii pe rețelele de socializare în acest sens, în contextul răspândirii epidemiei COVID-19. 

Fluxul de știri
0