Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Coronavirus, bilanț sinistru: Italia a întrecut China la numărul de decese - 3405 de morţi

© AP Photo / Andrew MedichiniPersonalul Crucii Roșii se pregătește pentru transportul unui pacient cu Coronavirus în timpul unei simulări, Roma
Personalul Crucii Roșii se pregătește pentru transportul unui pacient cu Coronavirus în timpul unei simulări, Roma - Sputnik Moldova
Abonare
Angelo Borrelli, șeful Protecției Civile din Italia, a publicat cele mai recente date actualizate despre numărul de cazuri de infectări cu coronavirus din această ţară. Astăzi Italia a întrecut China la numărul de decese.

CHIȘINĂU, 19 mart – Sputnik. Numărul total de cazuri de infectare cu coronavirus în Italia a ajuns la 41.035, număr care include pacienții infectaţi în prezent, persoanele vindecate și cele decedate, potrivit Sputnik Italia

Un lucrător medical în costum de protecție conduce o ambulanță - Sputnik Moldova
Societate
Moldoveancă decedată în Italia din cauza COVID-19: Ce spune MAEIE

Potrivit informaţiilor comunicate de Angelo Borrelli în timpul conferinței de presă, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 415 noi vindecaţi care au fost externaţi. Astfel, totalul celor vindecaţi este de 4440.

În ceea ce priveşte decesele, 427 de persoane au murit în ultimele 24 de ore, astfel că totalul a ajuns la 3405, iar Italia devine prima țară din lume la numărul de decese.

De asemenea, au fost înregistrate 4.480 de cazuri de noi infecții, ceea ce face ca numărul total să ajungă la 33.190 în prezent. Dintre aceştia, 14.935 sunt izolaţi la domiciliu, în timp ce 2.498 sunt internaţi la terapie intensivă.

Fluxul de știri
0