Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un avion survolează spațiul aerian din apropierea Chișinăului, mai bine de o oră - Foto

© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaUn avion pe pista de decolare a unui aeroport, imagine din arhivă
Un avion pe pista de decolare a unui aeroport, imagine din arhivă - Sputnik Moldova
Abonare
Situație neclară pentru oamenii din mai multe localități din apropierea Chișinăului. Un avion survolează de mai bine de o oră spațiul aerian din zonă.

CHIȘINĂU, 19 mart – Sputnik. Un avion al companiei Fly One survolează de mai bine de o oră spațiul aerian din apropierea Aeroportului Internațional Chișinău.

© Photo : Captură ecran: flightradar24.comUn avion face cercuri deasupra orașelului Sîngera
Un avion survolează spațiul aerian din apropierea Chișinăului, mai bine de o oră - Foto - Sputnik Moldova
Un avion face cercuri deasupra orașelului Sîngera

Potrivit site-ului www.flightradar24.com, aeronava a început zborul la ora 13:10 minute și de atunci se tot rotește deasupra localităților Sângera, Băcioi, Revaca, Dobrogea, Mereni, etc. Purtătorul de cuvânt al Autorității Aeronautice Civile din Republica Moldova, Irina Bodolica, a comunicat pentru Sputnik Moldova că este vorba de un zbor de antrenament, coordonat cu ACC. La bordul aeronavei nu se află pasageri și nici marfă.

Amintim, în Republica Moldova au fost sistate toate zborurile internaționale cu câteva excepții. 

Fluxul de știri
0