Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Noul coronavirus nu cruță nici ”capete încoronate”: Prințul de Monaco, testat pozitiv

© AFP 2024 / VALERY HACHEAlbert al II-lea, Prinț de Monaco
Albert al II-lea, Prinț de Monaco - Sputnik Moldova
Abonare
Se pare că nici cele mai serioase măsuri de precauție, care se iau evident în cazul unor șefi de stat s-au monarhi, nu pot garanta că aceștia vor scăpa de coronavirusul care face ravagii în lume.

CHIȘINĂU, 19 mart – Sputnik. Știrea de ultimă oră care arată că toți suntem egali în fața acestui imens pericol este că Prințul Albert de Monaco a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Sophie Gregoire Trudeau și  Justin Trudeau - Sputnik Moldova
Nimeni nu este în siguranță: Soția premierului canadian, diagnosticată cu noul coronavirus

Principatul a făcut anunțul joi, fiind citat de Euronews. Astfel, Albert de Monaco este primul monarh european infectat cu noul coronavirus.

Potrivit medicilor citați în comunicatul oficial, starea de sănătate a lui Albert al II-lea, în vârstă de 62 de ani,  este bună și nu trezește îngrijorare. Conducătorul micului principat va continua să lucreze de acasă.

Mai mulţi miniştri din ţările europene au fost infectaţi cu noul coronavirus provenit din China. De asemenea, au fost testate pozitiv la Covid-19 soția premierului Canadei și ce a premierului spaniol.

Fluxul de știri
0