Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Magazinele de semințe și de piese de schimb pentru utilajul agricol își reiau programul

© Sputnik / Miroslav RotariЦентральный рынок
Центральный рынок - Sputnik Moldova
Abonare
De săptămâna viitoare își vor relua programul magazinele agricole, precum și magazinele specializate în comercializarea pieselor de schimb pentru tehnică și utilaj agricol.

CHIȘINĂU, 19 mart - Sputnik. Magazinele agricole își vor relua activitatea din 23 martie, urmare a deciziei Comisiei pentru Situații Excepționale.

Ion Chicu în ședință  - Sputnik Moldova
Politică
Premierul Ion Chicu: Măsuri de suport pentru oamenii de afaceri 

Pentru că suntem în pragul campaniei agricole de primăvară, își vor relua activitatea magazinele agricole specializate în comercializarea semințelor, produselor de uz fitosanitar, furajelor și altor materii prime și produse necesare în procesul tehnologic și operațional al producătorilor agricoli și al companiilor din industria alimentară.

Potrivit deciziei făcute publice de premierul Ion Chicu și mediatizată de Ministerul Agriculturii, din 23 martie va fi reluată și activitatea de comerț cu amănuntul a magazinelor specializate în comercializarea pieselor de schimb și altor produse conexe serviciilor de deservire tehnică a unităților de transport și utilajului agricol.

Premierul Ion Chicu a subliniat la un briefing că este necesar ca magazinele menționate să funcționeze, dar că acestea trebuie să presteze servicii „cu maximă securizare, în unități comerciale separate și specializate”.

Fluxul de știri
0