Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prețul euro scade dramatic: Cursul valutar BNM pentru 20 martie

© Sputnik / Антон Денисов / Accesați arhiva multimediaКурс валют в Москве / Cursul valutar, Moscova
Курс валют в Москве / Cursul valutar, Moscova - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Din 19 până în 20 martie, prețul euro a scăzut cu tocmai 41 de bani, la cursul oficial. Comparativ cu ziua de joi, dolarul a rămas la aceeași cotație, dar față de ziua de luni s-a scumpit cu 26 de bani.

CHIȘINĂU, 19 mart – Sputnik. La cursul valutar al Băncii Naționale a Moldovei (BNM) valabil pentru vineri, 20 martie, un dolar american echivalează cu 17,88 lei, un euro – cu 19,22 lei, o hrivnă ucraineană – cu 64 de bani, un leu românesc – cu 3,97 lei moldovenești, iar o rublă rusească – cu 22 de bani.

© Photo : BNMRatele de schimb (curs valutar) pentru 20 martie 2020
Prețul euro scade dramatic: Cursul valutar BNM pentru 20 martie - Sputnik Moldova
Ratele de schimb (curs valutar) pentru 20 martie 2020

Comparativ cu ziua de joi, toate principalele valute de referință înregistrează un trend descendent în raport cu moneda națională. Față de 19 martie, prețul euro a scăzut cu tocmai 41 de bani.

© Photo : Banca Națională a MoldoveiCurs valutar BNM pentru 19 martie
Prețul euro scade dramatic: Cursul valutar BNM pentru 20 martie - Sputnik Moldova
Curs valutar BNM pentru 19 martie

De luni până vineri, cotația euro este în scădere cu 43 de bani. Pe parcursul săptămânii, s-au ieftinit cu un ban hrivna ucraineană și rubla rusească. Cotația leului românesc a scăzut cu 10 bani moldovenești săptămâna aceasta.

Fluxul de știri
0