Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Decis: Vacanța elevilor, prelungită până pe 31 martie

© AFP 2024 / ROB ENGELAARПустая классная комната в начальной школе
Пустая классная комната в начальной школе - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Ion Chicu a făcut declarații după ședința Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică din 18 martie 2020.

CHIȘINĂU, 18 mart - Sputnik. Vacanța școlară va fi prelungită până pe 31 martie 2020. De asemenea, din 23 martie va fi reluat comerțul cu amănuntul, în magazine specializate, a produselor igienico-sanitare. Unele agenții guvernamentale vor presta un număr restrâns de servicii. Declarațiile au fost făcută de premierul Ion Chicu după ședința Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică din 18 martie 2020.

Își vor relua activitatea și magazinele agricole care comercializează semințe, produse de uz fito-sanitar și alte produse necesare în procesul tehnologic și operațional al producătorilor agricoli și al companiilor din industria alimentară.

Premierul a mai anunțat că Agenția Servicii Publice va presta un număr foarte limitat de servicii, este vorba de servicii pentru agenții economici, documente e gen cadastral, certificate de deces, toate acesta vor fi prestate prin programare prealabilă. Însă în perioada respectivă se sistează toate examenele pentru permis auto și alte servicii prestate de Agenția Servicii Publice.

Un set restrâns de servicii va fi prestat și de Poșta Moldovei.

Fluxul de știri
0