Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iarna n-a mâncat-o lupul: Iată când vin ninsorile și gerul în Moldova

© Photo : Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI Iată ce ne așteaptă: Ploaie și ninsori puternice: Salvatorii și polițiștii, în alertă
Iată ce ne așteaptă: Ploaie și ninsori puternice: Salvatorii și polițiștii, în alertă  - Sputnik Moldova
Abonare
Dacă nu a nins toată iarna, iată că s-ar putea să avem zăpadă când ne-am fi așteptat mai puțin – prognoza meteorologilor.

CHIȘINĂU, 17 mart – Sputnik. După ce am tot avut vreme caldă, se pare că Baba Dochia a decis să-și scuture cojoacele. Meteorologii au anunțat precipitații mixte pentru sfârșitul acestei săptămâni, dar și o răcire considerabilă a vremii.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de StatMeteo Moldova: Prognoza pentru următoarele zile
Iarna n-a mâncat-o lupul: Iată când vin ninsorile și gerul în Moldova - Sputnik Moldova
Meteo Moldova: Prognoza pentru următoarele zile

În următoarele câteva zile va mai fi totuși deosebit de cald.  Joi și vineri temperaturile vor urca chiar până la 16..18 grade Celsius. Vor crește treptat și temperaturile nocturne.

De sâmbătă însă vremea se răcorește, iar duminică vom avea deja maxime de doar 3..5 grade. Noaptea va reveni gerul, iar la începutul săptămânii viitoare minimele vor coborî până la -7..-9 grade Celsius.

Meteorologii anunță și precipitații în aproape toată țara, care duminică vor trece în ninsoare.

Fluxul de știri
0