Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Emisiunea Contrapunct. Invitați: Deputații Ion Leucă și Grigore Novac.

Abonare
Invitații emisiunii „Logica Puterii” sunt deputații Ion Leucă și Grigore Novac. În cadrul emisiunii vom discuta despre introducerea în Moldova a stării de urgență pentru o perioadă de 60 de zile în legătură cu răspândirea coronavirusului.

Premierul Ion Chicu a cerut în plenul parlamentului introducerea stării de urgență în legătură cu răspândirea coronavirusului pentru o perioadă de 60 de zile. Anterior, Guvernul a adoptat propunerea de instituire a stării de urgență pe o perioadă de doar 30 de zile. În cadrul emisiunii, deputații  vor argumenta de ce a a fost nevoie de instituirea stării de urgență în Moldova. Urmează să aflăm care vor fi acele măsuri drastice care vor permite autorităților  să combată  epidemia. Deputații se vor referi și la planul de măsuri pe care urmează să le întreprindă autoritățile centrale, în vederea susținerii economiei și a cetățenilor, în contextul pandemiei de coronavirus.

Vom afla și opinia opoziției parlamentare care a acuzat puterea că ar fi tergiversat intenționat introducerea stării de urgență în contextul remanierilor guvernului și a alegerilor de la Hânceti. La telefon vom discuta cu deputatul PAS, Vladimir Bolea.

 

Fluxul de știri
0