Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

PSRM și PDM au semnat acordul "privind crearea platformei pentru susținerea guvernului"

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание Парламента
Заседание Парламента - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul unui briefing de presă, liderii PSRM și PDM, Zinaida Greaceanîi și Pavel Filip, au semnat acordul "privind crearea platformei politice pentru susținerea guvernului".

CHIȘINĂU, 16 mart - Sputnik. Partidul Socialiștilor din Moldova și Partidul Democrat din Moldova au semnat un Acord de formare a unei coaliții, în vederea constituirii unei majorități parlamentare.

Președinții de partid, Zinaida Greaceanîi și Pavel Filip, au semnat Acordul în fața presei, precizând că acesta a fost semnat de toți deputații care fac parte din cele două partide.

”Prin acest document punem o temelie solidă guvernării Republicii Moldova și ne angajăm să asigurăm o bună funcționare a tuturor instituțiilor statului”, a declarat Greceanîi.

Totodată, Zinaida Greceanîi a precizat că la baza acestui acord stau prevederile acordului semnat anterior de PSRM și Blocul ACUM.

Fluxul de știri
0