Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

PSRM și PDM au semnat acordul "privind crearea platformei pentru susținerea guvernului"

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание Парламента
Заседание Парламента - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În cadrul unui briefing de presă, liderii PSRM și PDM, Zinaida Greaceanîi și Pavel Filip, au semnat acordul "privind crearea platformei politice pentru susținerea guvernului".

CHIȘINĂU, 16 mart - Sputnik. Partidul Socialiștilor din Moldova și Partidul Democrat din Moldova au semnat un Acord de formare a unei coaliții, în vederea constituirii unei majorități parlamentare.

Președinții de partid, Zinaida Greaceanîi și Pavel Filip, au semnat Acordul în fața presei, precizând că acesta a fost semnat de toți deputații care fac parte din cele două partide.

”Prin acest document punem o temelie solidă guvernării Republicii Moldova și ne angajăm să asigurăm o bună funcționare a tuturor instituțiilor statului”, a declarat Greceanîi.

Totodată, Zinaida Greceanîi a precizat că la baza acestui acord stau prevederile acordului semnat anterior de PSRM și Blocul ACUM.

Fluxul de știri
0