Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Decizia Moldovagaz: Ce-i așteaptă pe cetățeni

© Sputnik / Miroslav RotariМолдовагаз
Молдовагаз - Sputnik Moldova
Abonare
SA „Moldovagaz” vine cu anumite precizări pentru cetățeni despre acțiunile care vor fi întreprinse în condiții de epidemie.

CHIȘINĂU, 16 mart – Sputnik. Nu se va purcede la deconectări ale consumatorilor de gaze naturale pe toată durata avertismentului de pericol epidemiologic în legătură cu răspândirea Covid-19.

Корнелиу Попович - Sputnik Moldova
Educație
Mesaj important pentru angajații din Învățământ și Cultură: Cum vor fi remunerați

Un ordin în acest sens a fost semnat de președintele consiliului de administrație al SA „Moldovagaz”, Vadim Ceban, informează instituția într-un comunicat de presă. Potrivit informațiilor prezentate, se examinează posibilitatea introducerii plăților eșalonate pentru anumite categorii de consumatori.

În același timp, furnizorul încurajează consumatorii să plătească facturile în termenul stabilit, utilizând modul de plată prin intermediul serviciilor bancare online sau a terminalelor de plată.

Totodată, SA „Moldovagaz” anunță despre suspendarea lucrărilor de verificare și revizie a rețelelor de gaze și robinetelor de siguranță, în toată țara, pentru a reduce la minimum contactele cu consumatorii, respectând astfel cu strictețe ordinul de a lucra la distanță.

Decizia a fost luată în legătură cu instituirea alertei cod roșu de pericol epidemiologic de răspândire a noului coronavirus.

Fluxul de știri
0