Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Anunț important pentru cei care urmau să susțină examenul pentru obținerea permisului auto

© Sputnik / Miroslav RotariPermis de conducere
Permis de conducere  - Sputnik Moldova
Abonare
Agenția Servicii Publice contramandează susținerea examenelor pentru obținerea permisului auto - detalii.

CHIȘINĂU, 16 mart - Sputnik. Agenția Servicii Publice îi atenționează pe cetățenii programați pentru susținerea examenului de obţinere a permisului de conducere şi documentarea conducătorilor auto că acesta se contramandează.

”În vederea executării Hotărârii Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică nr. 8 din 15.03.2020 privind evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19, precum și în contextul acțiunilor de prevenire a coronavirusului,  Agenția Servicii Publice anunță despre contramandarea desfășurării pe data de 16 martie 2020 a examenelor de obţinere a permisului de conducere şi procesului de documentare a conducătorilor auto în municipiul Chişinău”, anunță ASP printr-un comunicat.

Persoanele programate pe ziua de 16 martie curent pentru susținerea examenului vor fi reprogramate pentru alte zile. Data și ora acestora vor fi aduse la cunoștință suplimentar.

Informații detaliate cu privire la programul prestării serviciilor de către Agenția Servicii Publice, precum și modificările efectuate vor fi accesibile pe pagina oficială a instituției www.asp.gov.md sau la numerele Call-centrului 14909, (+373 22) 257070.

Fluxul de știri
0