Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vremea se răcește brusc și urmează înghețuri: COVID-19 se poate răspândi mai ușor

© Sputnik / Евгений Резник / Accesați arhiva multimediaÎnghețuri
Înghețuri - Sputnik Moldova
Abonare
Vremea se răcește brusc astăzi. La noapte sunt așteptate înghețuri de până la -4 grade Celsius. Pericolul de răspândire a COVID-19 sporește - conoravirusul este rezistent anume la temperaturi scăzute.

CHIȘINĂU, 14 mart – Sputnik. Pentru sâmbătă, 14 martie, sunt prognozate precipitații slabe în nord și în centru și maxime de 13..15 grade Celsius. Cerul va fi acoperit complet de nori în regiunile de nord și de centru către seară, iar în sud, unde nu sunt așteptate ploi, ziua va fi în general însorită.

Vremea se va răci simțitor pe parcursul zilei de sâmbătă, iar în noaptea spre duminică, pe 14 spre 15 martie, sunt așteptate înghețuri la suprafața solului. Minimele anunțate de meteorologi sunt de minus 4 grade în nord, minus 3 în centru și minus 2 în sud.

© Photo : SHSPrognoza vremii pentru următoarele 7 zile, 13 martie 2020
Vremea se răcește brusc și urmează înghețuri: COVID-19 se poate răspândi mai ușor - Sputnik Moldova
Prognoza vremii pentru următoarele 7 zile, 13 martie 2020

Duminică, pe parcursul zilei, termometrele nu vor indica mai mult de 6 grade în nord, 7 grade în centru și 8 grade în sud. În noaptea spre luni, 16 martie, va fi și mai frig, potrivit prognozelor meteo: până la minus 6 grade în nord și 4 grade în sud.

În ziua de luni, maximele termice ale aerului vor fi de 10..12 grade Celsius.

Fluxul de știri
0