Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Pregătire pentru BAC online: Câți elevi au fost ”prezenți” la ore

Abonare
Elevii au avut astăzi lecții de pregătire pentru BAC online. Profesorii de la UTM au predat lecții în direct pe Facebook.

CHIIȘINĂU, 14 mart - Sputnik. Pandemia anunțată la nivel mondial a țintuit astăzi elevii în fața calculatoarelor. Cursurile de pregătire pentru BAC, inițiate de UTM acum două săptămâni, și-au găsit astăzi continuare în format online, iar live-ul cursului de matematică a ținut în fața monitoarelor peste 700 de vizualizatori.

Temele de astăzi au fost  „Logaritmi. Calcul. Ecuații și inecuații” și a fost predată de profesorii de la UTM. 

”Aici am putea veni și cu presupunerea că cifra de 700 înregistrată în timpul live-ului indică doar numărul per conexiuni, dar nu putem exclude faptul că la același monitor sau adresă IP erau mai mulți decât câte 1 privitor. Pentru că astfel și părinții, frații mai mari și mai mici, au putut să se încredințeze ce „matematică se face pentru BAC la UTM”, este precizat într-un comunicat depresă al celor de la UTM. 

Pentru ca și această lecție online să fie „vie” de-adevăratelea, profesorii s-au îngrijit de la bun început să le solicite elevilor să fie activi, să adreseze „orice întrebări îi interesează”, iar ca să nu piardă timpul cu tapatul, au acceptat și fotografiile întrebărilor de pe foaie. Și chiar dacă întrebări nu au fost prea multe, profesorii a știut cum să țină elevii atenți la lecție. 

Fluxul de știri
0