Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nicio persoană infectată cu COVID-19 nu este conectată la aparate - Detalii

© Sputnik / Vitaliy Timkiv / Accesați arhiva multimediaТест-системы для диагностики нового коронавируса
Тест-системы для диагностики нового коронавируса - Sputnik Moldova
Abonare
Nicio persoană infectată cu COVID-19 nu este conectată la aparate. Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a pecizat că toți pacienții sunt conștienți și comunică cu rudele la telefon.

CHIȘINĂU, 14 mart - Sputnik. Nicio persoană din cele opt care sunt infectate cu coronavirus nu este conectată la aparate. Acestea sunt conștiente și comunică la telefon cu rudele. Informațiile au fost confirmate de ministrul Sănătății, Muncii și Protecțieii Sociale, Viorica Dumbrăveanu. 

”Nu avem nicio persoană din cele opt care ar fi conectată la respirație asistată. Toate persoanele sunt conștiente. Toate persoanele vorbesc cu rudele la telefon. Punem o miză foarte mare pe personalul medical, calificarea acestui pentru a oferi asistență medicală corespunzătoare”, a precizat Viorica Dumbrăveanu. 

Potrivit Vioricăi Dumbrăveanu, doi pacienți sunt încă în stare gravă, dar stabilă, starea altor trei persoane este de gravitate medie, iar trei persoane înregistrează o dinamică pozitivă a stării de sănătate. 

Fluxul de știri
0