Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată ce au făcut doi indivizi în stare de ebrietate cu un tânăr care i-a primit în vizită

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Doi tineri în vârstă de 21 și 29 de ani au fost reținuți, fiind suspectați de comiterea unui atac tâlhăresc.

CHIȘINĂU, 13 mart - Sputnik. Doi tineri din raionul Criuleni au fost reținuți de Poliția Capitalei, fiind bănuiți că l-au agresat pe un locuitor al satului Budești, în vârstă de 20 de ani. Ei l-au amenințat cu un cuțit și i-au furat telefonul mobil.

motorină benzină tir furt  - Sputnik Moldova
Societate
Culmea hoției: Trei tineri au furat combustibilul din rezervoarele unor camioane - Video

Oamenii legii au fost alertați de către victimă, iar la fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Potrivit poliției, cei doi suspecți erau beți când au venit în vizită la tânărul de 20 de ani. Între ei s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie - totul din cauza unor datorii. La un moment dat, unul dintre cei doi indivizi a amenințat gazda cu un cuțit.

Făptașii au fost reținuți și escortați la inspectorat pentru audieri. Tinerii și-au recunoscut vinovăția. Ei au mai fost anterior judecați, iar unul dintre ei a fost eliberat recent din detenție.

Tinerii au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile. Ei riscă acum până la 10 ani de închisoare.

Fluxul de știri
0