Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Piața Centrală din Chișinău se închide: Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariЦентральный рынок
Центральный рынок - Sputnik Moldova
Abonare
Mai multe decizii privind controlul răspândirii noului coronavirus au fost luate în cadrul şedinţei de astăzi a Comisiei municipale privind situaţiile excepţionale.

CHIȘINĂU, 13 mart – Sputnik. Întreprinderea municipală „Piața Centrală” își va sista activitatea, informează primarul Ion Ceban. Acesta precizează că Piața se va închide începând cu ziua de luni, 16 martie, dar nu spune și pentru ce perioadă va fi închisă. Decizia a fost luată la ședința de astăzi a Comisiei municipale privind situaţiile excepţionale.

Ion Chicu și Viorica Dumbrăveanu - Sputnik Moldova
Societate
Dumbrăveanu către jurnaliști: Vă interzic să mai țineți microfoanele aproape de mine

De asemenea va fi sistată activitatea cantinelor sociale și va fi asigurată livrarea bucatelor acasă.

„Limităm accesul la serviciile sociale în instituții și direcționăm spre suport la domiciliu”, menționează Ion Ceban.

Primarul recomandă utilizarea magazinelor în regim online, livrare la domiciliu, achitarea online.

Totodată, primarul spune că municipalitatea va întreprinde acţiuni mai stricte de control în transportul public și cel privat, pe terenurile de joc, sport și în spatiile publice în ceea ce priveşte dezinfecția.

Mai mut, Primăria intenționează să distribuie mesaje informaționale pe ecranele mari LED, panouri mici, light boxuri şi la staţiile de aşteptare a transportului public, pe internet şi la televiziuni.

Fluxul de știri
0