Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moldovenilor le arde de glume - Iată cum au pus medicii pe jar

© Пресс-служба Департамента здравоохранения города Москвы / Accesați arhiva multimediaБольница в Коммунарке примет пациентов с подозрением на коронавирус
Больница в Коммунарке примет пациентов с подозрением на коронавирус - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Două persoane în stare de ebrietate au venit la spital și au mințit că s-au întors recent din Italia. Poliția urmează să ia măsuri în privința acestora.

CHIȘINĂU, 13 feb - Sputnik. Două persoane în stare de ebrietate au venit la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Toma Ciorbă” și le-au spus medicilor că au venit recent din Italia. După ce le-au fost prelevate probe, cei doi indivizi au spus că au glumit și că nu s-ar fi întors din Italia. 

Poliția urmează să ia măsuri în privința celor doi moldoveni puși pe glume.

”Fluxul pacienților a fost mare în după-amiaza zilei de ieri. A fost un caz ieșit din comun și a fost raportat la celula de criză. Doi pacienți au fost aduși la ora două noapte în stare de ebrietate. Au spus că au fost în Italia și vor să fie investigați la coronavirus. După ce le-au fost prelevate probe, au spus că a fost o glumă”, a declarat șeful Spitalului Clinic de Boli Infecțioase ”Toma Ciorbă”, Sergiu Vasilița. 

Numărul de îmbolnăviri cu coronavirus rămâne neschimbat - 6 cazuri confirmate. Anunțul a fost făcut în această dimineață, după ședința Punctului Focal Național de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19. Informația a fost oferită de ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu. 

Poliția Română - Sputnik Moldova
Societate
Violenţe din cauza coronavirus: român întors din Italia, luat la bătaie de un vecin

Astfel, în total sunt 39 de cazuri suspecte de contaminare cu noul coronavirus. Toate persoanele infectate cu COVID-19 au venit din Italia. Starea de sănătate a tuturor celor șase persoane este de gravitate medie, potrivit ministrului.

În Republica Moldova este în vigoare Codul Portocaliu de pericol de contaminare cu conoravirus.

Procesul de studii a fost suspendat miercuri, 11 martie. De asemenea, instituții publice importante, precum Primăria Chișinău, dar și Poliția, au anunțat suspendarea audiențelor pentru cetățeni, pentru evitarea riscurilor de răspândire a virusului.

Fluxul de știri
0