Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Două noi cazuri de COVID-19 în Moldova: Totalul a ajuns la 8 persoane infestate

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaIon Chicu și Viorica Dumbrăveanu
Ion Chicu și Viorica Dumbrăveanu - Sputnik Moldova
Abonare
Doi noi cazuri de îmbolnăvire din cauza COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Numărul persoanelor infestate a ajuns la 8. Niciun copil nu a contractat virusul.

CHIȘINĂU, 13 mart – Sputnik. Alte doi noi cazuri de îmbolnăvire din cauza COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Este vorba despre două persoane adulte, a anunțat ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, după ședința din această după-amiază a Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19. Ședința a fost prezidată de premierul Ion Chicu.

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Toma Ciorbă - Sputnik Moldova
Societate
Ultima oră: Cod roșu de coronavirus în Republica Moldova

Cele două persoane depistate astăzi cu coronavirus au fost internate la Spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorbă” din Chișinău.

Până acum, infestarea cu virusul COVID-19 a fost confirmată la 8 persoane.  Niciun copil nu a contractat virusul până acum. Toți pacienții sunt adulți și toți au revenit de curând din străinătate, majoritatea absolută – din Italia.

Starea unor pacienți este de gravitate medie, iar a altora este satisfăcătoare.

Prima femeie internată cu COVID-19 se însănătoșește, iar astăzi chiar a făcut primele plimbări, potrivit ministrului Sănătății.

Alte 20 de cazuri suspecte de coronavirus sunt verificate în laborator.

În Republica Moldova a fost instituit pe 13 martie Cod Roșu de risc de răspândire a coronavirusului.

Fluxul de știri
0