Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Informații importante de la Ambasada României la Chișinău

© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaЗдание посольства Румынии в Москве
Здание посольства Румынии в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Ambasada României la Chișinău anunță că punctele de traversare a frontierei cu Republica Moldova Rădăuți Prut și Oancea vor fi închise temporar.

CHIȘINĂU, 13 mart – Sputnik. Punctele de trecere a frontierei României cu Republica Moldova Rădăuți Prut și Oancea vor fi închise temporar, informează vineri, 13 martie, Ambasada României în Republica Moldova.

Спецназ - Sputnik Moldova
Societate
Pericolul COVID-19: Poliția nu mai primește cetățeni în audiențe

Autoritățile de la București au decis pe 12 martie închiderea temporară a mai multor puncte de trecere a frontierei de stat a României care au trafic redus de persoane, cu scopul suplimentării resurselor umane în punctele cu trafic intens, se precizează în comunicatul de presă al ambasadei.

Astfel, urmează să se închidă temporar următoarele puncte de trecere a frontierei României:

Cu Republica Moldova – Rădăuți Prut și Oancea.

Cu Bulgaria – Negru Vodă, Lipnița, Dobromir, Zimnicea, Turnu Măgurele și Bechet.

Cu Serbia – Porțile de Fier 2, Moldova Nouă, Foieni, Lunga, Vâlcan, Drobeta Turnu Severin și Naideș, care au fost închise unilateral de autoritățile sârbe din 12.03.2020, orele 08,00.

Cu Ungaria – Turnu Săcuieni, Salonta și Valea lui Mihai.

Cu Ucraina – Sighet.

Ambasada României roagă persoanele care intenționează să călătorească în România sau să tranziteze România să se informeze în prealabil despre posibilitățile de tranzit a frontierei de stat.

Fluxul de știri
0