Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Putin a discutat cu Erdogan despre situația din Idlib

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaРабочая поездка президента РФ В. Путина в Санкт-Петербург
Рабочая поездка президента РФ В. Путина в Санкт-Петербург - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin și Recep Tayyip Erdogan au discutat astăzi telefonic despre ultimele evoluții din provincia siriană Idlib.

BUCUREȘTI, 12 mar – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și liderul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, în cadrul unei discuții telefonice, au remarcat cu satisfacție o diminuare semnificativă a tensiunilor în zona de deescaladare din Idlib, anunță serviciul de presă al Kremlinului.

Russia Constitutional Reform - Sputnik Moldova
Rusia
Vladimir Putin: Trebuie să garantăm societății o rotație a puterii
Se menționează că discuția a avut loc la inițiativa părții ruse.

“S-a discutat despre problemele legate de realizarea acordurilor, încheiate în cadrul întrevederii ruso-turce la cel mai înalt nivel la Moscova, pe 5 martie. A fost remarcată cu satisfacție o diminuare semnificativă a tensiunilor din zona de deescaladare din Idlib”, se spune în comunicatul administrației prezidențiale ruse.

Liderii Rusiei și Turciei au reconformat importanța continuării conlucrării strânse, în primul rând, între ministerele de Apărare, pentru menținerea durabilității regimului de încetare a focului și stabilizării în continuare a situației.

De asemenea, Putin și Erdogan au convenit să mențină un dialog regulat la diverse nivele, inclusiv prin contacte personale.

Fluxul de știri
0