Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Încă două cazuri confirmate de coronavirus în Moldova

© AP Photo / Andrew MedichiniPersonalul Crucii Roșii se pregătește pentru transportul unui pacient cu Coronavirus în timpul unei simulări, Roma
Personalul Crucii Roșii se pregătește pentru transportul unui pacient cu Coronavirus în timpul unei simulări, Roma - Sputnik Moldova
Abonare
Numărul persoanelor infestate cu COVID-19 a ajuns la șase în Republica Moldova. Alte două cazuri au fost confirmate astăzi.

CHIȘINĂU, 12 mart – Sputnik. Încă două cazuri de coronavirus au fost confirmate prin analize de laborator. Anunțul a fost făcut în această seară, după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19. Ședința a fost prezidată de președintele Igor Dodon.

Спецназ - Sputnik Moldova
Societate
Pericolul COVID-19: Poliția nu mai primește cetățeni în audiențe

Astfel, din cele 30 de cazuri suspecte, două s-au confirmat, iar altele 28 au ieșit negative, după testele de laborator.

Toate persoanele infestate cu COVID-19 au venit din Italia, a declarat după ședință ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu. Starea de sănătate a tuturor celor șase persoane este de gravitate medie, potrivit ministrului.

Igor Dodon a dat asigurări că autoritățile fac față situației și că au o bună colaborare și cu parteneri din exterior. 

În Republica Moldova este în vigoare Codul Portocaliu de pericol de contaminare cu conoravirus.

Procesul de studii a fost suspendat miercuri, 11 martie. De asemenea, instituții publice importante, precum Primăria Chișinău, dar și Poliția au anunțat suspendarea audiențelor pentru cetățeni, pentru evitarea riscurilor de răspândire a virusului.

Fluxul de știri
0