Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, și-a început vizita la Chișinău - Foto/Video

© Photo : Miroslav RotariВиктор Орбан и Ион Кику
Виктор Орбан и Ион Кику  - Sputnik Moldova
Abonare
Orban este însoțit la Chișinău de un număr important de agenți economici care sunt dispuși să investească în țara noastră.

CHIȘINĂU, 12 mart – Sputnik. Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, se află joi într-o vizită la Chișinău. Anterior, șeful statului, Igor Dodon, a subliniat că este vorba de o vizită importantă, care va marca trecerea la o nouă etapă de parteneriat strategic între țările noastre.

În timpul vizitei premierului de la Budapesta este preconizată semnarea unui acord privind parteneriatul strategic între Republica Moldova și Ungaria.

”Un eveniment important al acestei vizite este aspectul economic și aici vreau să menționez că Dumnealui va veni cu un număr destul de mare de agenți economici care sunt gata să investească în Republica Moldova”, a declarat Igor Dodon anterior.

© PhotoVizita premierului ungar Viktor Orban la Chișinău
Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, și-a început vizita la Chișinău - Foto/Video - Sputnik Moldova
Vizita premierului ungar Viktor Orban la Chișinău

Mai mult, pentru suportul deschiderii noilor afaceri, Ungaria va oferi Chișinăului un credit de 100 de milioane de euro pentru agenții economici care vor să dezvolte afaceri aici, în Republica Moldova, mai precizase șeful statului.

După întrevederea cu premierul moldovean, cei doi oficiali vor susține o conferință de presă.

© Photo : Miroslav RotariVizita premierului ungar Viktor Orban la Chișinău
Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, și-a început vizita la Chișinău - Foto/Video - Sputnik Moldova
Vizita premierului ungar Viktor Orban la Chișinău

În contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a premierului Ungariei, Viktor Orban, joi, 12 martie, circulația este restricționată pe mai artere din centrul Capitalei.

Fluxul de știri
0