Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nichiforciuc: Când va fi semnat acordul între PDM și PSRM

© Sputnik / Rodion ProcaEugeniu Nichiforciuc
Eugeniu Nichiforciuc - Sputnik Moldova
Abonare
Vicepreședintele PDM, deputatul Eugeniu Nichiforciuc spune că în timpul apropiat va fi făcut public anunțul privind semnarea acordului de guvernare a formațiunii sale cu PSRM. Potrivit lui, documentul va fi semnat pe o perioadă de 3 ani.
Nichiforciuc: Când va fi semnat acordul între PDM și PSRM

„Negocierile avansează, iar în timpul apropiat vom anunța la ce înțelegeri am ajuns cu PSRM. Toate detaliile trebuie puse la punct pentru că să nu mai revenim la discuții suplimentare. Sunt discuții minuțioase cu partajarea domeniilor de responsabilitate pentru 4 ministere și câteva agenții. Iar dacă semnăm acest document, el va fi valabil pe o perioadă de 3 ani, pentru a avea posibilitatea să oferim cetățenilor rezultate bune. Eu am încredere în cei 22 de deputați ai PDM care au rămas, chiar dacă se fac aranjamente și presiuni pentru ca unii dintre ei să plece din formațiune”, a punctat Nichiforciuc.

Potrivit unor surse, se discută despre numirea lui Oleg Țulea în fruntea Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Serghei Răilean la Ministerul Economiei și Infrastructurii, la Ministerul Educației urmează să fie propusă doamna Nelly Berezovschi, iar fostul șef al IGP Alexandru Pânzari ar urma să preia conducerea Ministerului Apărării.

Fluxul de știri
0