Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Foto: Pieton lovit mortal în comuna Ciorescu - Poliția oferă detalii

© Sputnik / Rodion ProcaСообщение о бомбе в банке Кишинева
Сообщение о бомбе в банке Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 69 de ani din comuna Ciorescu și-a pierdut viața, fiind lovit de un automobil. Potrivit Poliției, acesta ar fi traversat neregulamentar strada.

CHIȘINĂU, 11 mart - Sputnik. Un bărbat de 69 de ani a fost lovit mortal de un automobil care era condus de un tânăr de 29 de ani. Totul s-a întâmplat pe drumul M-21 Chișinău Dubăsari, comuna Ciorescu.  

”Poliția a fost alertata la ora 19:53. La fata locului s-a deplasat un echipaj al Secției Documentare Accidente Rutiere și ofițerul de urmărire penală, pentru stabilirea circumstantelor. Politistii au stabilit ca automobilul de marca VW care era condus de un bărbat de 29 ani a lovit un bărbat de 69 de ani, care a traversat strada neregulamentar. Din cauza traumatismelor s-au dovedit a fi incompatibile cu viata și a decedat pe loc”, a declarat pentru Sputnik, ofițerul de presă al Poliției Capitalei Natalia Stati.

Este cel de al doilea accident din această săptămână în care își pierde viața un pieton. Primul s-a produs în seara zilei de luni, în jurul orei 19:00, pe strada Muncești din Capitală. O mașină de model Lada, condusă de un bărbat de 62 de ani, a lovit o femeie care traversa de asemenea în afara trecerii de pietoni.

© Photo : Facebook / Știri AlternativeAccident în Comuna Ciorescu
Foto: Pieton lovit mortal în comuna Ciorescu - Poliția oferă detalii - Sputnik Moldova
Accident în Comuna Ciorescu

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Fluxul de știri
0