Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Măsură radicală anunțată de Air Moldova: Toate zborurile spre și din Italia, suspendate

© Sputnik / Miroslav RotariСамолет
Самолет - Sputnik Moldova
Abonare
Măsura instituită de Air Moldova intră în vigoare din 12 martie și va rămâne valabilă cel puțin până pe 31 martie curent.

CHIȘINĂU, 11 mart – Sputnik. Compania aeriană Air Moldova a anunțat pasagerii că își suspendă toate zborurile, spre și dinspre Italia, în perioada 12 martie 2020 - 31 martie 2020 (cu probabilitatea extinderii restricțiilor).

Măsura a fost luată în baza deciziei autorităților Republicii Moldova. Scopul acesteia este de a preveni răspândirea infecției cu noul tip COVID-19.

Igor Dodon - Sputnik Moldova
Societate
Coronavirus în Moldova: Șeful statului convoacă ședința Consiliului Suprem de Securitate

”Înțelegem îngrijorarea pasagerilor care au planificat călătorii în timpul apropiat, astfel compania Air Moldova vine în întâmpinarea acestora şi permite schimbul de dată gratuit pentru biletele emise pentru perioada de zbor ‪12.03.2020-31.03.2020, pentru o perioadă de 30 zile de la data reluării zborurilor spre/din Italia”, a subliniat instituția într-un comunicat.

Pasagerii care au bilete procurate pentru această perioadă sunt rugați să apeleze call centrul companiei la numărul de telefon 022830830.

Compania Air Moldova va oferi informații actualizate în funcție de evoluția situației.

Amintim că ieri Ministerul Sănătății a confirmat încă două cazuri de infectare cu coronavirus în Republica Moldova.

Totodată, autoritățile au anunțat despre suspendarea procesului educațional săptămâna aceasta, începând cu ziua de miercuri, 11 martie.

Pe 8 martie, autoritățile au instituit cod portocaliu de alerta naționala privind Covid -19, în legătură cu înregistrarea primului caz de coronavirus în Moldova.

Fluxul de știri
0