Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moldova suspendă activitatea consulatului din Franța din cauza coronavirusului

© Sputnik / Miroslav RotariМинистерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова
Министерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова  - Sputnik Moldova
Abonare
Din cauza răspândirii infecției cu coronavirus, Ministerul Afacerilor de Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova anunță sistarea acordării serviciilor consulare ordinare în cadrul Ambasada Republicii Moldova în Franţa.

CHIȘINĂU, 9 mart - Sputnik. Ministerul moldovean de Externe anunță sistarea acordării serviciilor consulare ordinare în cadrul Ambasada Republicii Moldova în Franţa în legătură cu majorarea numărului de contaminări cu Covid-19.

”Luând în considerare creșterea numărului de contaminări cu Covid-19 pe teritoriul Franței, și ținând cont de recomandările autorităților moldovenești și franceze, MAEIE decide sistarea, în perioada 10–24 martie curent, a serviciilor consulare ordinare în cadrul Ambasada Republicii Moldova în Franţa”, anunță MAIEI printr-un comunicat.

Totodată, instituția subliniază că această perioadă ar putea fi prelungită în funcție de evoluția situației epidemiologice si recomandările autorităților de resort.

Fluxul de știri
0