Bill Clinton a explicat aventura sa cu Monica Lewinsky

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaBill Clinton
Bill Clinton - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Fostul președinte american Bill Clinton a explicat aventura sa cu Monica Lewinsky, numind incidentul o greșeală „de neiertat”.

BUCUREȘTI, 8 mart - Sputnik. Fostul președinte al SUA Bill Clinton a comentat relația cu stagiara de 22 de ani de laCasa Albă Monica Lewinsky, în timpul președinției sale în 1995, făcând declarații într-un documentar despre soția sa Hillary.

Президент РФ В. Путин посетил Рождественское богослужение - Sputnik Moldova
Misiunea istorică a lui Putin: Afirmarea Rusiei ca civilizație de alternativă
Clinton a numit incidentul o greșeală „de neiertat”. Potrivit acestuia, o aventură cu o fată care avea atunci 22 de ani a fost pentru el o modalitate de a „înlătura sarcina” acumulată din cauza muncii.

Însuși Hillary Clinton a spus că infidelitatea soțului ei i-a provocat o lovitură dureroasă. "Nu mi-a venit să cred. A fost foarte dureros pentru mine, pur și simplu nu mi-l venea să cred", a recunoscut ea.

Fosta primă doamnă a adăugat că se gândea la un divorț, dar fiica lui Chelsea a ajutat cuplul să își păstreze relația.

Bill Clinton este al 42-lea președinte al Statelor Unite. Scandalul cu Monica Lewinsky a izbucnit în 1998, când detalii despre relația președintelui cu un angajat au intrat în presă. Aceasta a dus la începutul procedurii de impiciment, dar ulterior a fost respinsă.

Fluxul de știri
0