Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alte trei persoane sunt suspecte de infectare cu coronavirus - precizările autorităților

© Пресс-служба Департамента здравоохранения города Москвы / Accesați arhiva multimediaБольница в Коммунарке примет пациентов с подозрением на коронавирус
Больница в Коммунарке примет пациентов с подозрением на коронавирус - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentanții ministerul Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale au precizat că mai există alte trei cazuri suspecte de coronavirus în Moldova.

CHIȘINĂU, 9 mart - Sputnik. Alte trei persoane sunt suspecte de contaminare cu corona virus. Potrivit ministrului Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale, Viorica Dumbrăveanu, persoanele urmează să fie testate, iar informațiile vor fi prezentate imediat ce vor fi disponibile. Toate persoanele suspecte sunt revenite recent din Italia. 

Coronavirus - Sputnik Moldova
Numărul deceselor de coronavirus în Italia a crescut la 366 de la 233, într-o singură zi

Viorica Dumbrăveanu a mai precizat în această dimineață, într-o conferință de presă, că 14 persoane dintre cele care au zburat în același avion cu femeia infectată cu coronavirus nu pot fi identificate întrucât au indicat date greșite în fișe. 

Reprezentanții Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale au declarat că informațiile care au apărut ieri în presă cu privire la faptul că personalul nu ar fi fost echipat corespunzător, iar pacienta ar fi stat cu mai mulți bolnavi într-o cameră, sunt date eronate. La fel, aceștia au precizat că starea de sănătate a femeii este stabilă. Ea se simte mai bine și se observă o îmbunătățire a stării de sănătate. 

Fluxul de știri
0