Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mesajul ambasadorului Rusiei, adresat femeilor din Moldova, de 8 Martie

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Ambasadorului rus în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, susține că ziua de 8 Martie este un minunat prilej pentru a ne exprima dragostea și profunda recunoștință față de femeie.

CHIȘINĂU, 8 mart  – Sputnik. Ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov, le-a felicitat pe femeile din Moldova cu prilejul "luminoasei și frumoasei sărbători de primăvară” - 8 Martie.

Vasnețoiv și-a făcut public mesajul chiar în preajma zilei de 8 Martie.

Potrivit lui, aceasta este o minunată ocazie de a ne exprima dragostea și recunoștința.

"Pentru toți bărbații, primăvara începe anume de Ziua Internațională a Femeii, când în atmosferă predomină aroma florilor, exprimându-ne cele mai sincere sentimente pentru femeile noastre iubite: bunici, mame, soții și fiice" a subliniat ambasadorul rus.

Vasnețov le-a mulțumit tuturor femeilor din țara noastră pentru că sunt mereu aproape, pentru căldura pe care o dăruiesc rudelor și celor apropiați, pentru că oferă lumii frumusețea și grija lor și îi inspiră pe toți la fapte bune.

Ambasadorul le-a urat reprezentatelor sexului frumos din Moldova "fericire și prosperitate".

Fluxul de știri
0