Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția a stabilit cine este șoferul ce a spulberat pietonul pe zebră, în Capitală – Video

© Sputnik / Miroslav RotariТакси
Такси  - Sputnik Moldova
Abonare
Cel care se afla la volanul autoturismului care a lovit năprasnic astăzi dimineața un pieton pe zebră, strada Calea moșilor, este taximetrist.

CHIȘINĂU, 6 mart - Sputnik. Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a comunicat pentru Sputnik Moldova că polițiștii care au venit la locul accidentului au stabilit că pietonul a fost lovit la zebră de către un automobil de model Toyota ce aparține unei firme de taxi.

Taximetristul, un bărbat de 41 de ani, a lovit pe trecerea de pietoni un bărbat 60 de ani, care a fost preluat de salvare și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În acest moment se cunoaște că victima a suferit un traumatism cranio-cerebral și contuzia țesuturilor moi.

Cazul este investigat de oamenii legii: a fost inițiata o ancheta pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc accidentul. În funcție de constatările medicilor privind leziunile suportate de victimă, polițiștii vor decide, conform legislației în vigoare, cum încadrează dosarul.

Fluxul de știri
0