Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Hoți cu experiență: Modul prin care intrau în casele oamenilor - Detalii

© Pixabay / ROOKIE23Cătușe
Cătușe - Sputnik Moldova
Abonare
Doi bărbați de 36 și 37 de ani au intrat în mai multe case din Bălți și au furat bunuri valoroase. Suma prejudiciului se ridică la 60 de mii de lei.

CHIȘINĂU, 6 mart - Sputnik. Doi bărbați în vârstă de 36 și 37 de ani din municipiului Cahul sunt cercetați penal pentru o serie de furturi din locuințe săvârșite pe teritoriul municipiului Cahul. Suma prejudiciului se ridică la aproximativ 60 de mii de lei.

Bribe - Sputnik Moldova
Societate
Cât costă în Moldova mușamalizarea unui furt - Procuratura Generală oferă detalii

În urma acțiunilor efectuate de polițiștii din Cahul, s-a stabilit că, pe parcursul lunii februarie, suspecții ar fi săvârșit cinci furturi. Ei acționau pe timp de noapte, după un plan bine stabilit. Bănuiții intrau în gospodării de unde sustrăgeau diferite bunuri materiale, după care le vindeau.  

Ca urmare a măsurilor speciale de investigație și de urmărire penală, bănuiții au fost găsiți și reținuți. În cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților, polițiștii au depistat și ridicat o parte dintre bunurile furate. În acest caz au fost pornite cinci cauze penale pentru furt, iar suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore.

Fluxul de știri
0