Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Negocierile Putin - Erdogan: Peskov oferă primele detalii

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин встретился с президентом Турции Р. Эрдоганом
Президент РФ В. Путин встретился с президентом Турции Р. Эрдоганом - Sputnik Moldova
Abonare
Recept Tayyp Erdogan și Vladimir Putin au discutat între patru ochi mai bine de trei ore, iar acum la procesul de negocieri participă și membrii delegațiilor celor două state, a anunțat Dmitri Peskov.

CHIȘINĂU, 5 mar – Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan, au discutat timp de trei ore tete-a-tete, apoi procesul de negocieri a continuat în prezența celor două delegații, a declarat pentru agenția RIA Novosti purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

“Au vorbit trei ore. De o jumătate de oră discută împreună și cu membrii delegațiilor”, a declarat el.

Întrevederea dintre Putin și Erdogan a început la Kremlin la ora 14:06 (ora Moscovei). Subiectul principal al negocierilor este înrăutățirea situației în provincia siriană Idlib. Până la demararea discuțiilor dintre cei doi lideri, președintele Rusiei a declarat că este necesară o negociere, pentru ca astfel de cazuri să nu se mai repete și pentru ca relațiile ruso-turce să nu aibă de suferit.

Totodată, Erdogan și-a exprimat convingerea că situația din Idlib se va îmbunătăți ca urmare a negocierilor purtate la Moscova.

Fluxul de știri
0