Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteorologilor: Ce ne așteaptă astăzi și în următoarele zile

© Sputnik / Yana ZaharovaСолнце зимой
Солнце зимой - Sputnik Moldova
Abonare
Meteorologii anunță că astăzi ne așteaptă schimbări ale vremii, dar neesențiale. Iată ce temperaturi se vor înregistra pe parcursul zilei.

CHIȘINĂU, 5 mar - Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că astăzi ne așteaptă precipitații, însă neimportante cantitativ. Temperatura aerului va urca pe timp de zi până la +17 grade Celesius. Noaptea vom avea +7..+9.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de StatMeteo Moldova: Prognoza meteo pentru următoarele zile
Prognoza meteorologilor: Ce ne așteaptă astăzi și în următoarele zile - Sputnik Moldova
Meteo Moldova: Prognoza meteo pentru următoarele zile

Pentru următoarele zile, meteorologii prognozează o răcire neesențială a vremii, până la +10...+15 grade Celsius. Aceste valori se vor păstra practic până la începutul săptămânii viitoare.

Ieri, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis cod galben de secetă hidrologică, în legătură cu temperaturile ridicate și lipsa precipitațiilor esențiale, în bazinul râului Prut în aval de lacul de acumulare Costești-Stânca și râurile mici din centrul și sudul țării. Avertizarea va fi valabilă până în data de 13 martie. 

Fluxul de știri
0