Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Consilierul premierului Ion Chicu, Anton Gămurari, a demisionat

© Sputnik / Miroslav RotariIon Chicu
Ion Chicu - Sputnik Moldova
Abonare
Consilierul premierului Ion Chicu, Anton Gămurari, și-a dat demisia. S-a întâmplat după ce a arătat un gest indecent în timpul protestului organizat acum două zile în Capitală de către veteranii conflictului de la Nistru.

CHIȘINĂU, 4 mar - Sputnik. Generalul Anton Gămurari a demisionat din postul de consilier al prim-ministrului pentru problemele veteranilor chiar în ziua în care a fost numit în această funcție.

Veteranii de război protestează în fața Guvernului - Sputnik Moldova
Societate
Protest în fața Guvernului: Manifestanții au spart o ușă la Executiv
Gămurari a luat această decizie după ce veteranii conflictului de la Nistru i-au solicitat premierului să-l demită pentru că le-a arătat un gest obscen în timpul protestului organizat de aceștia în fața Guvernului acum două zile. 

”Domnul Gămurari a depus cerere. Nu mai este consilier al prim-ministrului. A venit cu o explicație. Dumnealui a discutat și cu veteranii. Bineînțeles că acest gest nu este salutabil, chiar este unul de condamnat”, a declarat Ion Chicu după ședința de astăzi a Cabinetului de Miniștri. 

Nemulțumiți că generalul Anton Gămurari a fost numit consilier al premierului, protestatarii nu l-au lăsat să vorbească și i-au închis microfonul atunci când a urcat pe scenă ca să discute cu manifestanții. În replică, acesta le-a arătat un gest indecent.

Fluxul de știri
0