Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Expert, despre participarea lui Năstase la prezidențiale: Doi se bat - al treilea câștigă

© Sputnik / Rodion ProcaConstantin Olteanu
Constantin Olteanu - Sputnik Moldova
Abonare
Anunțarea lui Andrei Năstase drept candidat la alegerile prezidențiale din toamna acestui an este o decizie inteligentă. Cel puțin asta spune președintele Igor Dodon. Întrebat dacă o să participe la alegerile prezidențiale, Dodon a spus că „timpul va arăta”.
Expert, despre participarea lui Năstase la prezidențiale: Doi se bat - al treilea câștigă

Potrivit jurnalistului și analistului politic Constantin Oloteanu, decizia lui Andrei Năstase de a participa la prezidențiale este pripită și un pic grăbită. Totuși, expertul menționează că atunci când doi se bat al treilea câștigă.

”Părea mea este că s-a luat o decizie pripită. Cred că înaintarea lui Năstase la prezidențiale este o acțiune aidoma replicilor ce se dau între PAS și PPDA. Totuși, cred că soluția la care se va ajunge va fi un candidat apolitic. Când doi se bat, al treilea câștigă. Principalul adversar politic al forțelor de dreapta va fi Igor Dodon”, a declarat Constantin Olteanu.

Partidul Acțiune și Solidaritate a venit cu un comentariu după ce PPDA a anunțat că Andrei Năstase este candidatul formațiunii la alegerile prezidențiale. Reprezentanții PAS se arată surprinși și afirmă că nu sunt de acord cu decizia lui Năstase, fiind de părere că ar trebui susținut un candidat comun la alegerile din toamnă, cu șanse reale de a-l învinge pe Igor Dodon.

Duminică, Consiliul Național Politic al PPDA, l-a înaintat pe Andrei Năstase drept candidat la scrutinul prezidențial din toamna acestui an.

Fluxul de știri
0