Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon, într-o vizită de lucru la Bruxelles: Cu cine se va întâlni

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaПрезидент Молдавии Игорь Додон на неформальной встрече лидеров государств Содружества Независимых Государств (СНГ) в Президентской библиотеке имени Б. Н. Ельцина
Президент Молдавии Игорь Додон на неформальной встрече лидеров государств Содружества Независимых Государств (СНГ) в Президентской библиотеке имени Б. Н. Ельцина - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon întreprinde o vizită de lucru de o zi în Regatul Belgiei. Șeful statului se va întâlni cu mai mulți oficiali europeni.

CHIȘINĂU, 3 mar - Sptunik. Președintele țării, Igor Dodon, a plecat în această dimineață într-o vizită de lucru la Bruxelles, unde va avea o întrevedere cu regele belgienilor. Într-o postare pe Facebook, șeful statului a menționat că urmează să aibă mai multe întâlniri cu oficialii străini.

Igor Dodon, la New York - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon, despre vizita la New York: Foarte productivă

”Întreprind o vizită de lucru de o zi în Regatul Belgiei, unde voi avea o întrevedere cu Maiestatea Sa Philippe, Regele Belgienilor, precum și cu șefii regiunilor Flandra și Valonia”, a scris Igor Dodon.  

De asemenea, șeful statului a menționat că în cadrul Comisiei Europene, va purta discuții cu Olivér Várhelyi, comisarul European pentru Politica de Vecinătate şi Negocierile de Extindere. 

Menționăm că anterior Igor Dodon a declarat că Republica Moldova trebuie să aibă un dialog constructiv și echilibrat atât cu Estul, cât și cu Vestul. 

Fluxul de știri
0