Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ultimatum din partea protestatarilor: Iată ce vor face dacă premierul nu iese la discuții

© Sputnik / Miroslav RotariVeteranii de război protestează în fața Guvernului
Veteranii de război protestează în fața Guvernului - Sputnik Moldova
Abonare
Tot mai multe persoane se alătură protestului veteranilor de război. Aceștia scandează în fața Guvernului, dar intenționează să meargă și la alte instituții.

Veteranii de război protestează în fața Guvernului - Sputnik Moldova
Societate
Protest în fața Guvernului: Manifestanții au spart o ușă la Executiv
CHIȘINĂU, 2 mar – Sputnik. Circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale, a fost blocată.

Tot mai multe persoane se alătură protestatarilor din fața Guvernului.

Cu câteva minute în urmă, organizatorii au chemat toți participanții la această acțiune cât mai aproape de clădirea Guvernului și au anunțat că „nu-și asumă răspunderea” pentru acțiunile lor în cazul în care timp de zece minute prim-ministrul nu va ieși la discuții cu veteranii.

© Sputnik / Miroslav RotariVeteranii de război protestează în fața Guvernului
Ultimatum din partea protestatarilor: Iată ce vor face dacă premierul nu iese la discuții - Sputnik Moldova
Veteranii de război protestează în fața Guvernului

Contactat de Sputnik Moldova, consilierul premierului, Vitalie Dragancea a declarat că el personal a discutat cu câțiva din manifestanți și a constatat lipsă de comunicare între asociațiile de veterani. De asemenea, Dragancea a precizat că Guvernul Chicu întreprinde măsuri în vederea soluționării problemelor veteranilor în măsura posibilităților la zi. Potrivit lui, Executivul nu poate soluționa într-o zi probleme adunate în 28 de ani.

Fluxul de știri
0