Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Conferința de presă ”Metode de luptă contra rețelei Soros: Experiența armenilor” – Live

© Sputnik / Hovhannes ShoghikyanАкция протеста против деятельности фонда Сороса в Армении (31 мая 2019). Еревaн
Акция протеста против деятельности фонда Сороса в Армении (31 мая 2019). Еревaн - Sputnik Moldova
Abonare
La Chișinău se desfășoară conferința de presă ”Metode de luptă contra rețelei Soros: Experiența armenilor”, pe care Sputnik Moldova o transmite online.

CHIȘINĂU, 2 mart – Sputnik. Conferința de presă cu tema ”Metodele de luptă eficientă conta rețele de agenți ai lui George Soros. Experiența armenilor” se desfășoară la sediul Universității Populare pe adresa Chișinău, strada A. Corobceanu, 17.

Lliderii mișcării ”VETO” din Armenia dezvăluie cum anume caracatița de ONG-uri finanțate de George Soros a capturat puterea în stat și care sunt metodele de rezistență contra acestei forme de ocupație soft.

La eveniment participă: Narek Malian, scriitor și publicist, fondatorul mișcării VETO; Anna Hakobyan, responsabil pentru relații externe; Hermine Grigoryan, coordonator proiecte media; moderator fiind jurnalistul și publicistul de la Chișinău Iurie Roșca.

Fluxul de știri
0