Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un nou caz suspect de coronavirus la hotarul cu Moldova

© AFP 2024 / STRCoronavirus
Coronavirus - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritățile vin cu vești proaste pentru români. Există posibilitatea ca un al patrulea cetățean să fie contaminat cu coronavirus.

CHIȘINĂU, 1 mar – Sputnik. O persoană suspectă de infectare cu coronavirus este internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș”, Craiova. Anunțul a fost făcut astăzi de reprezentanții Prefecturii Dolj.

Coronavirus - Sputnik Moldova
Coronavirus: SUA anunță primul caz de deces

Autoritățile doljene spun că, astăzi, situația epidemiologică a județului arată că 360 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 20 de persoane sunt în carantină, iar o persoană este suspectă de infecție cu coronavirus. Cea din urmă este internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ”Victor Babeș” din Craiova.

Potrivit autorităţilor, persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19, informează stiripesurse.ro.

Reprezentanții Prefecturii susțin că la data si ora prezentului comunicat nu s-a înregistrat nici o îmbolnăvire cu virsul COVID-19 în judeţul Dolj.

În prezent, în România sunt înregistrate trei persoane contaminate cu coronavirusul de tip nou.

Fluxul de știri
0