Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Campanie lansată de Primăria Chișinău: Vezi ce vor să facă autoritățile - Video

© Photo : Facebook / Regia Transport Electric ChișinăuУличные художники украсили стены столичного троллейбусного парка №1 на Буюканах
Уличные художники украсили стены столичного троллейбусного парка №1 на Буюканах - Sputnik Moldova
Abonare
Cele mai frumoase locuri din Chișinău sunt prezentate într-un filmuleț pe care Primăria l-a făcut public astăzi în cadrul unei campanii de informare.

CHIȘINĂU, 01 mar – Sputnik. „Orașul meu”, aceasta este denumirea clipului video și a campaniei de informare și promovare a Capitalei. Campania este lansată astăzi prin difuzarea spotului informațional în transportul public.

Potrivit serviciului de presă al Primăriei, campania are scopul de a promova imaginea orașului și a dezvolta turismul.

În cele 10 minute cât durează clipul sunt prezentate cele mai reprezentative obiective culturale și strategice ale orașului.

Totodată, au fost incluse mesaje de responsabilizare publică despre comportamentul oamenilor în spațiul public, protecția mediului, grija față de animale etc.

Materialul video are scopul de a crește gradul de transparență a activității autorităților publice locale, precum și mediatizarea informațiilor utile pentru locuitorii municipiului prin intermediul proiectului municipal „Cu grijă pentru cetățeni”, care se va desfășura pe parcursul anului 2020.

Fluxul de știri
0