Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Atenție, șoferi: Trafic suspendat în Capitală

© Sputnik / Miroslav RotariОбщественный транспорт
Общественный транспорт - Sputnik Moldova
Abonare
Primăria municipiului Chișinău anunță că traficul rutier va fi suspendat pe o stradă din centrul Capitalei: iată de ce.

Общественный транспорт - Sputnik Moldova
Societate
Dezastru anunțat pentru luni în Chișinău: Microbuzele de pe 5 linii nu vor circula
CHIȘINĂU, 29 feb – Sputnik. Traficul rutier pe strada București, segmentul cuprins între străzile Alexei Sciusev – Ciuflea, va fi suspendat astăzi. 

Primăria Chișinău informează că transportul nu va circula pe această porțiune de drum din cauza lucrărilor de curățare și tăiere a arborilor bolnavi și avariați. Astfel, liniile de troleibuz își vor schimba itinerarul până la finalizarea lucrărilor silvotehnice de pe strada  București. Așadar, circulația troleibuzelor va fi organizată în felul următor:

  • Ruta nr. 3 – se suspendă
  • Ruta nr. 4 – va circula de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Ion Creangă (întoarcere la Piața Unirii Principatelor) și în continuare pe traseul stabilit
  • Ruta nr. 17 – se scurtează până la strada Ciuflea
  • Ruta nr. 29 – de pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Mihai Viteazul și în continuare pe traseul stabilit.
  • Ruta nr. 35 – de pe strada Vasile Lupu pe strada Mihai Kogălniceanu, strada Serghei Lazo, strada Alexei Mateevici, strada Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele respective sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona.

Fluxul de știri
0