Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un kilogram de droguri sintetice, la bordul autocarului Chișinău-Odesa: Unde erau ascunse

© Pixabay / stevepbCocaină
Cocaină - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr în vârstă de 22 de ani din raionul Dondușeni este cercetat penal, după ce a fost prins la vamă cu un kilogram de droguri sintetice.

CHIȘINĂU, 28 feb - Sputnik. Procuratura Generală anunță că un tânăr în vârstă de 22 de ani a încercat să introducă ilegal în țară un kilogram de stupefiante.

 droguri cu dacii  - Sputnik Moldova
Societate
Droguri cu sacii, aduse din America de Sud în Moldova - Video

Drogurile sintetice au fost descoperite de către angajații postului vamal Palanca. Acestea erau ascunse sub o banchetă din autocarul care efectua cursa Odesa-Chișinău. Culmea este că stupefiantele erau ambalate în polietilenă transparentă. 

În acest caz a fost inițiat un dosar penal pentru tentativă de contrabandă. Procurorii PCCOCS în comun cu angajații Serviciului Vamal încearcă să afle acum dacă este vorba despre un grup criminal organizat și dacă există și alte persoane implicate în schema de trafic de droguri. Bănuitul riscă până la 10 ani de închisoare. 

Fluxul de știri
0