Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vreme cu năbădăi: Iată ce ne așteaptă în următoarele 7 zile

© Photo : Facebook / Météo PlusСнег в Румынии, 21 сентября 2017
Снег в Румынии, 21 сентября 2017 - Sputnik Moldova
Abonare
Vreme atipică la sfârșit de iarnă – ce se va întâmpla în următoarele zile, după ce ieri nordul țării  a avut parte de ninsoare.

CHIȘINĂU, 28 feb – Sputnik. În ultimele zile din februarie vom avea de toate – și temperaturi de peste +10 grade Celsius, mai puțin caracteristice pentru acest interval, și precipitații sub formă de ninsoare, și temperaturi sub pragul înghețului pe timp de noapte.

Zăpadă pe carosabil în nordul ţării - Sputnik Moldova
Ninge în Moldova: Vezi unde a căzut zăpada - Video

Meteorologii au prognozat pentru vineri valori termice maxime cuprinse între +9 și +11 grade Celsius.

Dacă în nordul și centrul țării cerul va fi variabil, fără precipitații, în raioanele de sud sunt așteptate precipitații care ar putea trece în ninsoare.

Sâmbătă, precipitațiile s-ar putea extinde deja în toată țara, cu lapoviță în nord și la centru. Valorile termice ar putea fi mai scăzute cu unu-două grade.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de Stat Prognoza meteo pentru 28 februarie
Vreme cu năbădăi: Iată ce ne așteaptă în următoarele 7 zile - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru 28 februarie

În zilele următoare temperaturile vor începe să crească treptat și, dacă e să le dăm crezare meteorologilor, către mijlocul săptămânii viitoare ar putea ajunge chiar la +17..+18 grade Celsius.

Fluxul de știri
0