Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Serialul scindării PDM continuă: Filip reacționează la acuzațiile aduse de Eleonora Graur

© Sputnik / Miroslav RotariPavel Filip
Pavel Filip  - Sputnik Moldova
Abonare
Pavel Filip a reacționat la acuzațiile potrivit cărora s-ar face presiuni pe oamenii din teritoriu care au decis să părăsească rândurile PDM.

CHIȘINĂU, 27 feb – Sputnik. Președintele PDM, Pavel Filip, a venit cu o reacție după ce membrii partidului pe care îl conduce au fost acuzați că ar face presiuni pe unii colegi de la Rezina care au decis să părăsească rândurile formațiunii și să adere la grupul Pro-Moldova. Filip califică aceste declarații drept minciuni și încercări de victimizare.

PDM - Sputnik Moldova
Politică
Eleonora Graur: Foștii colegi din PDM fac presiuni asupra colegilor de la Rezina

”Face parte din aceiași categorie de minciuni grosolane. Eu nu am fost la Rezina, colegii mei nu au fost la Rezina și, din câte cunosc, nimeni din fracțiunea PDM și nici din Partid nu a avut nicio deplasare la Rezina. La noi această modă de a arăta intimidări și de a te victimiza place oamenilor. Nimeni nu are nevoie de acești colegi. Cei care au plecat să aibă un drum bun pentru că din aceasta PDM a avut doar de câștigat”, a precizat Pavel Filip.

Și de această dată, Pavel Filip a ținut să menționeze că cei care au format grupul Pro-Moldova ar avea susținere din exterior.

”Toată lumea a obosit să audă minciuni. Mai ales din gura celor de la Pro-Moldova. Ei trebuie să aibă curajul să iasă în fața oamenilor, să nu se mai ascundă cu valorile europene și valorile occidentale, dar să spună că îndeplinesc indicațiile celor care îi finanțează din afara țării. Să spună foarte clar că în spatele lor stau în continuare domnul Plahotniuc și domnul Șor și aici eu cred că subiectul este epuizat”, a subliniat Pavel Filip.

Reprezentanții grupului Pro-Moldova au ieșit astăzi în fața presei și au declarat că foștii lor colegi din PDM fac presiuni asupra persoanelor din teritoriu care au părăsit rândurile Partidului Democrat. Mai exact, este vorba de consilierii raionali, locali și primarii din Rezina. Deputata Eleonora Graur a precizat că acestora le sunt amenințate familiile. Ea nu a precizat despre ce amenințări este vorba, dar a dat asigurări că dacă presiunile nu vor înceta, va ieși în fața presei și va da și numele celor care-i amenință colegii.

Fluxul de știri
0