Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vremea se schimbă radical: Prognoza meteo pentru 27 februarie – 4 martie

© Sputnik / Miroslav RotariПасмурное небо
Пасмурное небо  - Sputnik Moldova
Abonare
De la maxime termice de 15..17 grade înregistrate miercuri, joi trecem brusc la maxime de 9..11 grade. În plus, sunt prevăzute ploi în toate regiunile, iar vântul va fi mai puternic decât ieri.

CHIȘINĂU, 27 feb – Sputnik. Ploi, presiune atmosferică scăzută și maxime termice de cel mult 9..11 grade Celsius anunță meteorologii pentru joi, 27 februarie.

Sunt posibile ploi slabe în toate regiunile. Cerul va fi acoperit de nori pe parcursul întregii zile. Viteza vântului va atinge până la 7 metri pe secundă.

În nord se vor înregistra maxime de 6..9 grade, în centru – de 7..10 grade, iar în sud – de 8..11 grade.

În noaptea spre vineri se va răci până la 0..-2 grade Celsius.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de Stat Prognoza meteo pentru 27 februarie
Vremea se schimbă radical: Prognoza meteo pentru 27 februarie – 4 martie  - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru 27 februarie

Vineri, 28 februarie, vremea va fi posomorâtă în nord, unde vor cădea iarăși ploi slabe. Pentru centrul și sudul Republicii Moldova nu sunt prognozate precipitații, iar cerul va fi doar parțial acoperit de nori. Presiunea atmosferică se va normaliza. Maximele zilei vor fi comparabile cu cele din ziua de joi: de 6..9 grade în nord, 7..10 grade în centru și 8..11 grade Celsius în sud.

Și în noaptea spre sâmbătă minimele termice vor coborî până la 0..-2 grade Celsius.

Fluxul de știri
0