Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Economia Moldovei-2020: Tendințe și pronosticuri de dezvoltare

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPrim-ministrul Ion Chicu a prezidat ședința Cabinetului de miniștri
Prim-ministrul Ion Chicu a prezidat ședința Cabinetului de miniștri - Sputnik Moldova
Abonare
Vineri, 28 februarie, ora 12:00, la centrul de presă Sputnik Moldova va avea loc o conferință de presă cu genericul: „100 de zile ale Guvernului Chicu – ce se întâmplă în economia moldovenească”.

Au trecut 100 de zile de la formarea noii componențe a Guvernului condus de prim-ministrul Ion Chicu. Puterea executivă a avut de soluționat probleme importante ce țin de dezvoltarea economiei moldovenești, în condițiile unei instabilități politice în interiorul țării și a unei concurențe acute între state și corporații.

Despre tendințele actuale în dezvoltarea economiei autohtone, despre politica economică a Cabinetului de Miniștri, despre cooperarea Moldovei, inclusiv cu Uniunea Europeană, UEEA, SUA, China, despre starea sistemului financiar, despre bunăstarea populației și alte aspecte importante vor vorbi:

— ex-vicepremierul Alexandru MURAVSCHI;

— doctorul în economie, directorul Centrului de Studii Strategice și Reforme, Galina ȘELARI;

— expertul economic Victor CIOBANU;

— redactorul-șef al publicației ”Revista economică ” Logos-Press”, Dmitrii CALAC.

Acreditare:

E-mail: presscentre@sputnik.md

Evenimentul va avea loc la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova, adresa – Bulevardul Ștefan cel Mare, 202, etajul 4.


Fluxul de știri
0