Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Va lua sau nu grupul Pro-Moldova bani de la Plahotniuc și Șor: Candu amuzat: O mie de lei?

© Sputnik / OsmatescoAdrian Candu
Adrian Candu - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul noului grup parlament, deputatul Andrian Candu a fost întrebat în cadrul emisiunii ”Logica Puterii” de la Sputnik Moldova dacă ar accepta finanțări din partea nașului său, Vladimir Plahtniuc, sau a lui Ilan Șor.
Va lua sau nu grupul Pro-Moldova bani de la Plahotniuc și Șor: Candu amuzat: O mie de lei?

Andrian Candu s-a arătat puțin mirat și chiar amuzat de întrebarea jurnalistei, dacă ar accepta 1000 de lei din partea lui Plahotniuc sau Șor pentru noua formațiune în proces de formare. Candu a vorbit despre lipsa de intenție a lui Plahotniuc de a finanțata grupul Pro-Moldova, dar a evitat să dea un răspuns clar în ceea ce privește acceptarea sau neacceptarea unei finanțări din partea fostului lider PD.

”O mie de lei? La ora actuală domnul Plahotniuc nu cred că vrea și are intenția de a finanța vreun partid din Moldova. Din câte mi-a comunicat, domnul Plahotniuc nu are intenția de a se implica în politica moldovenească, inclusiv cu finanțare. Nu cred că se va ajunge la așa ceva, vorbim despre ipoteze și ipotetic”, a declarat Andrian Candu pentru Sputnik Moldova.

Totodată, Andrian Candu a menționat în cadrul aceleiași emisiuni de la Sputnik Moldova că va încerca să identifice finanțatori în rândul agenților economici din Republica Moldova.  

Fluxul de știri
0