Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Filip: Cei șase deputați primesc câte 5 mii de euro de la Șor, reacția lui Candu - Video

© Sputnik / Miroslav RotariПавел Филип и Андриан Канду
Павел Филип и Андриан Канду - Sputnik Moldova
Abonare
Filip a declarat că grupul parlamentar format din cei șase deputați în frunte cu Candu este rezultatul tandemului Plahotniuc-Șor.
Filip: Cei șase deputați primesc câte 5 mii de euro de la Șor, reacția lui Candu - Video

Cei șase deputați care au părăsit formațiunea ar primi lunar câte cinci mii de euro din partea lui Ilan Șor și Vladimir Plahotniuc. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii ”Contrapunct” de la Sputnik Moldova de liderul PDM, Pavel Filip.

”Se vorbește prin coridoare că la o parte din deputați, în speță cei care îi vedeți împreună, că exact după acea vizită primesc lunar câte cinci mii de euro. Am vorbit cu domnul Candu și l-am întrebat de unde acești bani și ce a fost cu această vizită, dar și care este implicarea lui Plahotniuc în acest proces. Este cert pentru toată lumea că acești colegi nu acționează de capul lor, ci este tandemul Plahotniuc-Șor” a declarat Filip pentru Sputnik Moldova.

De altă parte, liderul noului grup parlament, deputatul Andrian Candu a infirmat declarațiile președintelui PDM, Pavel Filip. Parlamentarul a menționat în cadrul emisiunii ”Logica Puterii” de la Sputnik Moldova că ceea ce spune Filip sunt niște speculații.

”Nu este adevărat. Este o speculație. Nu văd logică și argumente că cineva s-ar arunca așa cu bani. – Pentru că ar avea interese economice în Moldova. De ce nu ne-ar sponsoriza alți oameni de afaceri din Republica Moldova?”, a declarat Candu pentru Sputnik Moldova.

Mai mult, deputatul Andrian Candu a declarat că învinuirile potrivit cărora el și ceilalți parlamentari au părăsit PDM pentru că „ar fi fost plătiți de Șor și Plahotniuc” sunt „etichetări menite să distrugă din fașă” noul proiect politic „Pro-Moldova”.

Fluxul de știri
0