Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Exclusiv: Lista celor cinci deputați care au fost în Israel – Video

Abonare
Democrații îi învinuiesc pe foștii lor colegi de aranjamente obscure și de existența unui centru de comandă din exterior, care ar influența unele procese politice din Moldova

Democrații spun că viziunile politice ale noului grup parlamentar Pro-Moldova s-ar  fi schimbat după o vizită efectuată în secret în Israel. Președintele grupului parlamentar, Andrian Candu, a dezvăluit în exclusivitate în cadrul emisiunii ”Logica Puterii” de la Sputnik Moldova cine dintre cei șase deputați care au părăsit PD-ul nu a mers în acea vizită.

”De exemplu, Vladimir Cebotari nu a fost în acea vizită în Israel. A fost o vizită privată, care s-a organizat în contextul sărbătorilor de iarnă care urmau. Aceștia sunt oameni cu care ne-am apropiat și atunci când vrei să mergi undeva, îți alegi oamenii cu care te simți tu mai bine și vrei să comunici” a declarat Andrian Candu, în cadrul emisiunii ”Logica Puterii” de la Sputnik Moldova.

Pornind de la cele spuse de Andrian Candu, am putea concluziona că democrații care au mers în Israel sunt, în afară de Candu însuși, Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Corneliu Padnevici și Grigore Repesciuc.

Amintim că, recent, șase deputați ai PD, au părăsit partidul. În cadrul unei conferințe de presă, aceștia au reiterat că viitorul  proiect politic este deschis pentru toți susținătorii. Pe de altă parte, foștii lor colegi din Partidul Democrat spun că cei șase deputați au părăsit partidul după ce au avut o întrevedere cu Ilan Șor în Israel, lucru infirmat de Andrian Candu.

Fluxul de știri
0